Kukkuluuru reissailee- eli siis ajattelin kirjoittaa blogia, tai siis varmaan tää on se toinen kirjoitus ja vihoviimeinen koska kyllästyn aina kirjoittamiseen sen jälkeen kun alkuhuuma on mennyt ohitte - mutta siis ajattelin kirjoittaa bloia, koska tarkoitus olisi mennä reissailemaan ja koska ikää tulee koko ajan enemmän (kyllä, 20-vuoden ikäkriisi meneillään, ehkä sen takia piti mennä reilillekin), niin muisti alkaa pätkimään joten blogi muistoille että muistaisi reilin vuodenkin kuluttua.

Muistilistan aloituksesta sen huomannee: oli suuri pohdiskelu ja painiskelu ennen kun päädyttiin siihen ratkaisuun että lähdetään reissulle. Mutta nytten on matkat ja reilipassi ostettu ja matkan suunnittelu täydessä vaiheessa tai kohtahan se on suunnitteltu :)

Useassa reilisivulla neuvotaan, ettei reiliä kannata suunnittella tarkaan :D mutta itsellä on niin että tahtoo suunnitella kaikkea vaikka ihan tavallisen koulupäivän :D eli reilikin on jo aika tarkaan suunniteltu, ei ihan sekunnilleen, mutta ehkä minuutilleen ;)

Ja itselleni olen yrittänyt vakuutellakin, että tällä reilipassilla (5/10 eli 10n päivän sisällä 5matkustuspäivää) niin junamatkat pitääkin suunnitella etukäteen. jos olisi rajattomasti matkutustuspäiviä niin voisi reissaila miten tahtoo, mutta nyt kun on säästäväinen passin suhteen niin pitää suunnitella etukäteen ettei mene päiviä hukkaan.

Mutta nyt tärkeimpään eli reili-suunnitelmaan

1. päivä: bussilla Porista Turkuun ja Turusta Silja Europalla Tuhkolmaan
2. päivä: aamulla klo 6 Tukholmassa ja sieltä junalla Köpikseen, jossa sitten loppupäivä, Tivoliin ja hostellisa yö
3. päivä: Aamulla Köpiksestä Hampuriin, jossa iltapäivällä perillä. Siellä pari tuntia ja sitten Berliinii
4. päivä: Berllini
5. päivä: Berliini
6. päivä: Frankfurt am Main (kavereiden luona)
7. päivä: Frankfurt am Main (kavereiden luona)
8. päivä: Frankfurt am Main, ehkä Luxemburg ja illaksi Brysseliin
9. päivä: Bryssel
10. päivä: Bryssel-Amsterdam-Bremen
11.päivä Bremen
12.päivä: lento Suomeen aikaisin aamusti

Eli aika tarkasti on suunniteltu, ja kaveri kysäisi että onko suunnitelma B:tä :D mutta jos jotain tapahtuu ja kyllästyy junassa istumiseen niin voi vetää mutkat suoriksi ja kiertää vaan Saksassa. Mutta sen näkee sitten :)

Ja Lopuksi kuva jos vain osaisin liittää sen tähän

eli VR:n mukaan Junapäivä on Hyvä päivä, vaikka suomessa se ei pidäkkään paikkaansa niin toivottavasti reilillä ois Junapäivät ja junattomatkinn päivät hyviä :D
1250199444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e